Nicole

 

Bio / over jezelf

Communicatie met een grote C, dat is waar ik elke dag weer voor ga. Heldere communicatie zorgt voor duidelijkheid, vertrouwen en zichtbaarheid. Vertrouwen in het verhaal dat een organisatie wil vertellen. Wat normaal in duizend woorden geschreven wordt, kan ik in vijftig woorden verwoorden.

De boodschap die uitgedragen moet worden weet ik elke keer weer op de juiste manier over te brengen en op de juiste plek te laten landen. Mijn iPhone is daarin mijn steun en toeverlaat, video, foto’s, gifjes, emoji’s, story’s, ik maak ze allemaal snel en adequaat samen met mijn telefoon. Canva, KineMaster, Mailchimp zijn enkele online tools die ik volop beheers om relevante, creatieve en frisse (video) content te creëren.

Naast goed in communicatie krijg ik vaak te horen dat ik een prettige collega ben om mee te werken. Door mijn open houding en flexibele instelling weet ik anderen altijd gerust te stellen en te enthousiasmeren. Ik werk graag resultaatgericht, ben stressbestendig en pas me gemakkelijk aan. Zelfstandig snel aan de slag gaan is mijn motto, zo werk ik het liefst.

Vaardigheden

Veelzijdige communicatieadviseur, Social media specialist, Pragmatisch, Creatief, Open kritische houding, To-the-point, Oog voor detail én voor mensen, Betrouwbaar, Harde werker

Eerdere opdrachtgevers

Gemeente Horst aan de Maas, Gemeente Sittard-Geleen, Gemeente Beek, Gemeente Stein, Gemeente Maastricht, Zuid-Limburg Bereikbaar, Maastricht Bereikbaar, Zuyd Hogeschool, Uitgeverij Malmberg, Brilliant Business Awards (ondernemersaward Westelijke Mijnstreek), N. van Nicoline Wisse Smit

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.