Vind jouw communicatiespecialist bij Abe


Ben je voor jouw organisatie direct op zoek naar tijdelijke hulp voor een communicatievraagstuk? Als netwerk van 100+ freelance communicatiespecialisten staan we nauw met elkaar in contact. We kunnen daarom snel schakelen en een freelancer vinden die de taal spreekt en kennis heeft van jouw organisatie. Abe freelancers kunnen jou helpen met bijvoorbeeld het lanceren van een campagne, als tijdelijke communicatieadviseur meedraaien binnen jouw team of een strategie voor jouw online kanalen opzetten.  

Wij verbinden je graag aan een freelancer die bij jouw organisatie en functie past. En door een Abe freelancer in te huren, steun je ons netwerk. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier. 

 

Ons netwerk van communicatiespecialisten 

We selecteren freelance specialisten zorgvuldig op basis van ervaring en persoonlijkheid. Bovendien kennen we iedereen persoonlijk. We zijn erg trots op ons betrouwbare netwerk van scherpe, inhoudelijk betrokken en creatieve specialisten.

Voor elke klus een specialist

Voor jouw tijdelijke opdracht zoeken wij de juiste specialist. Of het nu om het tijdelijk vervangen van een collega gaat of om extra expertise voor bijvoorbeeld een strategisch advies. Door onze kennis en ervaring weten we telkens weer de juiste persoon te koppelen aan een opdracht of project.

Betrouwbare en snelle partner

Soms weet je een tijdje van tevoren wie en wat je nodig hebt, maar vaker heb je direct iemand nodig. We zijn gewend snel te schakelen en kunnen op basis van beschikbaarheid snel een geschikte kandidaat voorstellen. 

Steun ons netwerk

Alle Abe freelancers hebben toegang tot een netwerk van 100+ geselecteerde communicatiespecialisten met ervaring en kennis van de maatschappelijke sector. Tijdens hun opdracht bij jouw organisatie, kunnen ze bij ons netwerk van specialisten terecht met al hun communicatie- en freelance vraagstukken. Zo staan ze er nooit alleen voor. Met ons netwerk zorgen we ervoor dat freelancers steengoed blijven in wat ze doen. 

“In alles wat we doen staan onze kernwaarden centraal: persoonlijk, nuchter, creatief, eerlijk, maatschappelijk betrokken en doortastend.”

Nienke Toren, oprichter Abe freelancers

Heb je een opdracht waarvoor je een Abe freelancer kunt gebruiken? We schakelen snel: binnen twee werkdagen stellen we je een aantal freelancers voor. We maken samen een opdrachtomschrijving, luisteren naar jouw wensen en bespreken de opdracht. Vanuit onze eigen ervaring en kennis met de maatschappelijke sector en het communicatievak nemen we jouw zoektocht uit handen, waarna jij met onze freelancers kennis kunt maken. Aan jou de keus met wie. We bemiddelen op uurtarief en voorwaarden en regelen de overeenkomsten, zodat de freelancer goed kan starten. Tijdens de opdracht checken we regelmatig hoe het gaat en kan de freelancer bij ons netwerk terecht voor vragen, hulp en advies. Zowel op inhoud als over freelancezaken.

Wil je een Abe freelancer inhuren? We stellen een basistarief voor: voor junioren (tot 5 jaar relevante werkervaring) vragen we 65 euro per uur, voor mediors (5-10 jaar relevante werkervaring) 75 euro per uur en voor seniors (10+) 85 euro per uur. Dit doen we zodat freelancers een eerlijk tarief krijgen voor hun werk. Tegelijkertijd willen we maatschappelijke organisaties een fair tarief bieden. Een richtprijs die past bij de aard van de sector. Daarbovenop vragen we tien procent, zodat we verder in ons netwerk kunnen investeren. Alle Abe freelancers zijn bekend met de tariefwijzer.

Heb je een opdracht voor Abe freelancer?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.