Yvette


Workshop: Let’s talk about CX

Bio / over jezelf

Het is mijn talent om razendsnel een bestaande situatie te analyseren en lijn te brengen in een complex verhaal, strategie, project of klantproces. Mij zie je moeiteloos alle disciplines aan elkaar knopen, optimaliseren wat er al is en doelgericht samenwerken met alle lagen van de organisatie. Ik ga voor een blijvend resultaat en stel gegarandeerd ongemakkelijke vragen in de wetenschap dat die vragen organisaties nieuw perspectief geven. Na vele jaren in de commerciƫle omgeving zet ik mijn mix aan ervaring liever in voor de betekenisvolle sector, zoals de zorg, goede doelen en het onderwijs. Ik ben ook gediplomeerd coach.

Vaardigheden

(Project)management, consultancy, campagnes, customer journeys, customer experience, patient journeys, positionering, social media strategie, Engels, gediplomeerd coach.

Eerdere opdrachtgevers

Gemeente Beuningen, JEVEKA, Zorgorganisatie Eerste Lijn, VZVZ, Stichting Koppeltaal, DZB, GGZ Rivierduinen, ANP, VvAA, Socialyse (Hoofd Social Media), Citroƫn, de Pluim, ING, Randstad Holding. Vrijwilligerswerk: Bestuur Dress For Success Nederland (fondsenwerving en marketing communicatie) en de Utrechtse uitdaging (marketing communicatie).

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.