Monisha

Over Monisha

In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de wereld. Niet alleen maar werken om te werken dus. Of dit nu om het klimaat gaat, over wereldvrede of over het stimuleren van leesbevordering onder jongeren. Door mijn brede skillset ben ik in staat om (digitale) marketinguitdagingen aan te gaan. Creatieve contentcreatie in zowel tekst en beeld, wervend schrijven en zorgen voor een betere online zichtbaarheid zijn mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Contentmarketing: Ik ontwikkel content in zowel tekst en beeld en weet deze twee perfect met elkaar te combineren zodat het aansluit bij de behoefte van de doelgroep. Het vormgeven en opmaken van visuals behoort tot mijn dagelijkse werk.

Fondsenwerving: Door mijn tijd bij Stichting Natuur & Milieu heb ik veel ervaring op gedaan in fondsenwerving. Telemarketing, het schrijven van Direct Mails of het maken van een donateursblad. Allemaal bekend terrein voor mij.

Online marketing: Je online zichtbaarheid verbeteren begint bij online marketing. Of dit nu via zoekmachine optimalisatie is of via online advertising (SEA en Meta). Ik heb de online zichtbaarheid al van veel organisaties mogen verbeteren.

Vaardigheden

Ik ben een planner en werk gestructureerd en nauwkeurig. Daarnaast ben ik creatief en weet ik beeld en tekst perfect te combineren. Photoshop kent geen geheimen voor mij. Bovendien kan ik snel schakelen en werken onder hoge (tijds)druk. Ad-hoc werk is daardoor geen enkel probleem.

Eerdere opdrachtgevers

Defence for Children, Stichting Natuur & Milieu, Blossom Books, Topsector Energie, CIRCO.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.