Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Waar komt de naam Abe vandaan?

De naam Abe wordt vooral in Friesland (en Groningen) aan jongens gegeven, de geboortegrond van Abe oprichter Nienke. Abe Lenstra is daarnaast een van de iconen van Friesland. Abe was als voetballegende onverschrokken, eigenwijs, eigengereid, maar vooral briljant. Bij Abe freelancers laten we ons inspireren door deze voetbalster uit het noorden. 

Waarom richt Abe freelancers zich tot maatschappelijke organisaties?

Door ons te richten op maatschappelijke organisaties dragen freelancers op basis van hun expertise bij aan een mooiere wereld.

Wat is het verdienmodel van Abe?

Van elk gewerkt uur krijgen wij een percentage. Er zijn dus geen bemiddelingskosten of aanmeldkosten voor opdrachtgevers of freelancers. 

Abe freelancers selecteert steengoede communicatieprofessionals. Wanneer is iemand steengoed volgens Abe freelancers?

We kijken met name naar het portfolio en de persoonlijkheid van iedereen die zich aanmeldt. Het gaat om een combinatie van beide. Onze freelancers onderscheiden zich doordat zij ondernemend, energiek, betrouwbaar, vakbekwaam en flexibel zijn. Dit moet uit het portfolio en de persoonlijkheid blijken. 

Abe freelancers staat voor persoonlijk. Hoe zorgen we ervoor dat het netwerk persoonlijk blijft als steeds meer freelancers zich aanmelden?

We werken niet met een maximumaantal freelancers. Wel werken we met verschillende pools, dat uit een maximumaantal personen kan bestaan. Het gaat ons met name om de personen en persoonlijkheden van mensen. Elke freelancer kennen we persoonlijk. Ook hebben we verschillende manieren waarop freelancers met elkaar in contact kunnen komen, via bijvoorbeeld een besloten online community en trainingen. 

Wie zitten er achter Abe freelancers?

Ontdek op ‘Over Abe’ de gezichten van oprichter Nienke en de Abe adviseurs.

Wil je weten wat anderen zeggen 

over Abe freelancers?

Wil je weten wat anderen zeggen over Abe freelancers?

Dit zijn de organisaties waarmee we al werken