Abe agenda

Abe summerschool: succesvol freelancen

datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

Loop je tijdens een opdracht weleens ergens tegenaan wat je graag tegen een vakgenoot aan zou willen houden? Als freelancer ben je in een organisatie soms een vreemde eend in de bijt. Dan is het hartstikke fijn om van gedachten te wisselen over een inhoudelijk vraagstuk met vakgenoten in dezelfde positie. 

Op 17 maart, van 15.00 tot 17.00 uur, komen Abe freelancers tijdens onze intervisiedag samen. In verschillende intervisiegroepen, per vakgebied, bespreek je met max. 8 andere freelancers situaties of casussen waar je in je werk tegenaan loopt. Samen met andere Abe freelancers brainstorm je over passende oplossingen. Allemaal onder leiding van een mede-Abe freelancer. Na afloop is er een borrel voor alle Abe freelancers.

 

Waarom meedoen? 

De belangrijkste voordelen van intervisie op een rijtje:

  • Sterkere verbinding met andere freelancers.  Leer elkaar beter begrijpen en inschatten om jullie samenwerking te versterken.
  • Nieuwe inspiratie en creativiteit om een probleem op te lossen. Gebruik de frisse blik van anderen om op een andere manier tegen werkproblemen of -situaties aan te kijken.  
  • Praktische oplossingen van anderen. Ontvang advies waar je écht iets aan hebt van collega’s die in het vak zitten of de organisatie goed begrijpen. 
  • Ideeën en gedachten toetsen bij collega’s. Kom erachter hoe jouw ideeën worden ontvangen en welke feedback je hierop terugkrijgt.  
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ruimte om persoonlijk ingebrachte cases te bespreken die jou vooruit brengen in je ontwikkeling als persoon en ondernemer.

Aanmelden kan alleen door freelancers die zijn aangesloten bij Abe freelancers. Meedoen? Stuur een mailtje naar info@abefreelancers.com en ontvang meer info.

 

Je wordt ingedeeld in een intervisiegroep en hoor je of jouw casus wordt behandeld of niet, zodat je daarna nog genoeg tijd hebt om je voor te bereiden. De deelnemers worden uitgenodigd voor een What’s App groep waarin verdere informatie wordt gedeeld. 

Let wel: De intervisie vindt plaats in Utrecht. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. We laten je voor 7 maart weten welke kosten aan de intervisiemiddag verbonden zijn. We proberen uiteraard deze zo laag mogelijk te houden.

 

Online koffie:
Lessen over ChatGTP

20 juni 2023 | 12.00 – 12.30 uur | Online

Elke derde dinsdag van de maand bespreken we in een half uur de ins en outs van het freelance leven met elkaar. 

Dit keer wisselen we tips en kennis uit over ChatGTP. Hoe kunnen we als communicatiespecials gebruik maken van ChatGTP en dit toepassen in ons werk? 

Een laagdrempelige manier om jouw netwerk en kennis te vergroten. 

 

Aanmelden kan alleen door freelancers die zijn aangesloten bij Abe freelancers. Meedoen? Stuur een mailtje naar info@abefreelancers.com en ontvang de link. 

Online koffie:
Abe freelancers vertellen

23 augustus 2023 | 12.00 – 12.30 uur | Online

Elke derde woensdag van de maand bespreken we in een half uur de ins en outs van het freelance leven met elkaar. 

We geven het woord aan een Abe freelancer die via ons een opdracht doet bij een maatschappelijke organisatie. Zo krijg jij een inkijkje in het reilen en zeilen van verschillende maatschappelijke organisaties en leer je van de ervaringen van andere freelancers. 

Een laagdrempelige manier om jouw netwerk en kennis te vergroten. 

Meedoen? Laat het weten via info@abefreelancers.com, dan voegen we je toe aan de appgroep voor Abe freelancers in Amsterdam.