Matthijs

 

Bio / over jezelf

Door mijn opleiding en achtergrond als journalist heb ik een sterk ontwikkeld gevoel voor nieuwswaarde en ken ik de pers van binnenuit. Als persvoorlichter vertaal ik inhoudelijk complexe onderwerpen naar sterke persberichten, inspirerende campagnes en verhalen en toegankelijke nieuwsberichten. Het bereiken van verschillende doelgroepen, op de juiste manier en met de juiste toon en middelen, staat hierbij centraal. Ik heb een groot hart voor duurzaamheid en ben van jongs af aan al gepassioneerd over het bijdragen aan een rechtvaardige wereld.

Vaardigheden

Ik ben resultaatgericht, sociaal, relativerend, meelevend, flexibel, initiatiefrijk, doelgericht en stressbestendig. Zowel op creatief als op strategisch vlak, werk ik graag nauw samen met mijn opdrachtgevers en collega’s. Als persvoorlichter vind ik het belangrijk dat alle communicatiekanalen van een organisatie op elkaar aansluiten, zowel strategisch, inhoudelijk als visueel. Dit versterkt de boodschap en zorgt voor de grootste impact. In mijn leven staan de kernwaarden vertrouwen, liefde, dankbaarheid en creativiteit centraal.

Eerdere opdrachtgevers

Urgenda, UNICEF, ASN Bank, Tweede Kamerfractie GroenLinks, CJP, Greenpeace, Milieu Centraal, NJR, Clean & Unique, Aarden, Bernice Notenboom, Natuur en Milieufederaties.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere Freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.