Ilja

Over Ilja

De afgelopen zestien jaar heb ik met plezier als communicatie-marketeer voor diverse organisaties in de theatersector gewerkt. Ik was daar altijd de spin-in het-web die met weinig middelen veel voor elkaar moest krijgen, en altijd gebonden aan strakke deadlines. Out-of-the-box-denken was een must. Tot mijn taken behoorden uiteenlopende zaken, waaronder: – ontwerpen van (publiciteits)plannen en (online) campagnes, bewaken van begrotingen, project- en jaarplanningen, onderhouden van contacten met pers en media, organiseren van interne evenementen zoals donateursbijeenkomsten, in kaart brengen en actief werven van nieuwe doelgroepen en ontwikkelen van online content.
Ik werkte daarbij nauw samen met collega’s in de sector, creatieven en diverse stakeholders. Het leverde me een hoop veelzijdige kennis, kunde en ervaring op.
Mijn hart gaat sneller kloppen van maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, inclusie en het realiseren van een eerlijke samenleving met zoveel mogelijk gelijke kansen voor iedereen. Ik woon in Haarlem met een man en drie grote zonen.

Vaardigheden

Ik ben opgeruimd, nieuwgierig, leergierig, pragmatisch en flexibel, een creatieve teamworker. Ik weet mensen te enthousiasmeren en werk resultaat- en oplossingsgericht. Ik ben ook een echte aanpakker (‘niet lullen maar poetsen’).

Eerdere opdrachtgevers

Toneelschuur Producties, De Toneelmakerij, Nederlands Theater Festival, Het Nationale Theater, Amare en OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam)

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.