Marjan

Bio / over jezelf

Wie is Marjan? Ik ben een hardwerkende, enthousiaste allround marketing- en communicatieadviseur met ervaring binnen het bedrijfsleven, het onderwijs, vrijwilligersorganisaties en sinds een aantal jaren als zelfstandig adviseur.
Het leukste vind ik om projecten van A tot Z op te pakken: een plan maken op basis van onderzoek, strategie bedenken, concept ontwikkelen en uitwerken in diverse middelen. Ik ben als projectcoördinator graag hands-on bezig en bewaak de voortgang en het overzicht moeiteloos. Schakelen tussen verschillende niveaus binnen een organisatie, aansturen van freelancers en omgaan met deadlines, is geen probleem.

Daarnaast heb ik ruime ervaring met fundraising en het opzetten van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Sportiviteit, prestatiegerichtheid en doelgerichtheid zijn drie kernwaarden die in mijn werk tot uiting komen. Ik haal alles uit de kast om de beste resultaten te behalen, hierbij komen mijn sociale, creatieve en ondernemende skills erg goed van pas. In mijn vrije tijd ga ik naast reizen in binnen-en buitenland graag hardlopen, wandelen, naar een museum of het theater.

Vaardigheden

Sociaal, gedreven, teamplayer, resultaatgericht & creatief

Eerdere opdrachtgevers

ATPI: internationale reisorganisatie, Hogeschool Inholland Hogeschool Utrecht, Recreatie Noord-Holland, Limburg Marketing, Haarlem Marketing Vías Verdes, Bevrijdingspop Haarlem, Gemeente Haarlem, B Magazine, Destinationmakers.nl (eigen bedrijf)

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.