Hans

Bio / over jezelf

Als conversie specialist help ik jou graag wanneer je hulp nodig hebt bij het zetten van de eerste of volgende stappen op het gebied van conversie optimalisatie. We onderzoeken waarom bezoekers bepaalde keuzes op de website (niet) maken en hoe we hen zouden kunnen helpen het doel op jouw website te bereiken. Dit kan door het opstellen van een survey, usability testing, A/B testing of personalisatie. Een expert review van jouw website / campagne is natuurlijk ook mogelijk, net als een inspirerende training over conversie optimalisatie. Met mijn achtergrond in psychologie en marketing, en mijn ervaring aan zowel bureau- als klantzijde komen we ongetwijfeld tot relevante inzichten waarmee we de gebruikerservaring en het conversiepercentage van de website kunnen verbeteren!

Vaardigheden

Je zult mij leren kennen als een betrouwbaar en betrokken persoon. Betrouwbaar omdat afspraken worden nagekomen. Betrokken bij een opdracht, bij mensen en organisaties. Vooral maatschappelijke organisaties. Analytisch in het aanpakken van een (klant) probleem en creatief in het vinden van een oplossing. Inspireren en beginnen vanaf 0 geven mij extra energie: het samen leren begrijpen van bezoekersgedrag en hierop actie ondernemen.

Eerdere opdrachtgevers

Begonnen als conversie specialist bij online marketing bureau Traffic4u. Werkzaam voor meerdere klanten zoals Tommy Hilfiger, Domino┬┤s Pizza en ASN Bank. Daarna aan klantzijde gewerkt voor telecomprovider T-Mobile, inclusief de merken Ben en Tele2.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.