Marion

 

Bio / over jezelf

Van origine ben ik cultureel antropoloog, gespecialiseerd in internationale ontwikkelingssamenwerking. In Nicaragua heb ik voor diverse maatschappelijke organisaties gewerkt en was ik verantwoordelijk voor het projectmanagement en de projectfinanciën. Deze ervaring zet ik nu in als filantropisch adviseur bij een breed scala aan stichtingen, sociale ondernemingen en vermogensfondsen. Mijn klantenkring bestaat uit welzijnsorganisaties, gezondheidsorganisaties, internationale ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties, culturele festivals, inloophuizen en vele anderen. Ik doe dit met veel plezier. Het is iedere keer weer een kennismaking met bevlogen mensen en werk ik mee aan het bereiken van de doelen en dromen die zij zich gesteld hebben.

Daarnaast geef ik trainingen ‘Fondsenwerving, een vak apart!’ en de training ‘Projectvoorstel schrijven’.

Vaardigheden

Mijn benadering is gericht op samenwerking. Ik ben praktisch ingesteld en werk met een gedegen aanpak. Ik beschik over een goed financieel en organisatorisch inzicht en een probleemoplossend vermogen. Ik ben helder, analytisch en resultaatgericht.

Eerdere opdrachtgevers

Cordaid/ICCO Cooperation, Raad voor Accreditatie, inloophuizen, Stichting Interplast Holland, Stichting Los Cachorros, Stichting Seguro, Big Brothers Big Sisters Amsterdam en vele anderen.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.