Lisette

Over Lisette

Plantaardige kaas. Karton met vezels uit tomatenplanten. Of een initiatief waar lokale ondernemers een eerlijk salaris mee verdienen. Achter elke duurzame innovatie zit een verhaal. Ik help ondernemers, onderzoekers, beleidsmakers en technologen dit verhaal te vertellen. Zodat goede initiatieven de aandacht krijgen die ze verdienen.

Vaardigheden

Ik krijg van opdrachtgevers vaak terug dat ze mijn teksten zo levendig vinden; de positieve energie die erin zit, maakt dat hun verhaal binnenkomt bij de lezer. Ze noemen mij ook creatief, betrokken en goed georganiseerd. Ik ben zelfstandig, maar heb het ook naar mijn zin in een team.

Opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor allerlei soorten teksten – van interview, reportage en persbericht tot brochuretekst, speech, blog, congresverslag of zelfs een heel boek. In Nederlands en Engels, voor print en online.

Ik begeleid opdrachtgevers ook bij het neerzetten van het grotere verhaal. Bijvoorbeeld met een bladformule, content-plan of communicatiestrategie. En ik verzorg desgewenst in company schrijftrainingen. 

Eerdere opdrachtgevers:

Wageningen  University & Research, Hogeschool van Amsterdam, Instituut for Preventive Health, TiFN, Foodvalley NL, ZonMw, Yakult, Partnerschap Overgewicht Nederland, Plus Magazine, Verpakkingsmanagement, vakblad EVMI.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.