Hugo

Bio / over jezelf

Ik ben analist en contentstrateeg voor partijen die hun klanten, bezoekers of gebruikers online beter willen helpen. Als er webstatistieken of socialmediastatistieken toegankelijk moeten worden gemaakt, sta ik met mijn neus vooraan. Dat geldt ook voor vindbaarheid via Google (SEO) en het onder controle krijgen van websites met een onderhoudsachterstand. Klanten noemen mij een integere generalist die weet waar hij over praat en die hun verwachtingen overtreft. Nog tijdens mijn studie theologie ging ik aan de slag bij een internetbureau. Na functies in de online uitgeefwereld en 7 jaar als contentspecialist bij bureau Presenter besloot ik in 2019 voor mezelf te beginnen. Nu help ik vooral middelgrote organisaties met analyseren, structureren en vindbaar maken van hun website en socialmediakanalen. 

Vaardigheden

Ik ben analytisch, talig, nieuwsgierig en vasthoudend. Ik stel graag en veel vragen. Ik behandel jou zoals ik zelf graag behandeld wil worden. 

Eerdere opdrachtgevers

Koninklijke Bibliotheek, DBNL, Koninklijke Landmacht, ZOA, Nederlands Veteraneninstituut, Kerk in Actie, Diakonessenhuis Utrecht, Natuurmonumenten 

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.