Hugo

Over Hugo

Als creatief strateeg bedenk en maak ik graag content voor online kanalen van merken met een duurzame en maatschappelijke missie. Van social media-strategie tot formatontwikkeling en van campagnes tot contentproductie.

Als een aanvoerder binnen een team houd ik mijn hoofd koel wanneer de druk hoog is, bied ik ruimte voor nieuwe ideeën, scherp ze aan waar nodig en zorg ik dat iedereen in het team het beste uit zichzelf en uit elkaar haalt. Ik werk graag in een dynamische omgeving met ambitieuze collega’s. En ik zet mijn kennis en ervaring binnen de humanitaire en duurzame sector graag in om – via social media en content – mensen te helpen.

Vaardigheden

Ik ben creatief maar houd ook van structuur. Ik denk graag out of the box, kan snel schakelen en heb oog voor de lange termijn doelen. En dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Een aanwinst voor ieder team: betrokken, creatief én georganiseerd’.

‘Als redacteur is hij in staat om zelfstandig hoogwaardige (audiovisuele) content te creëren. Als coördinator weet hij anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en lijn te brengen in de communicatiemiddelen.’

‘Hugo is creatief, komt met verrassende ideeën voor content en maakt effectieve contentstrategieën.’

Eerdere opdrachtgevers

Giro555, Nederlandse Rode Kruis, Internationale Rode Kruis (IFRC), ASN Bank, Giro555, De Stentor.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.