Marloes

Over Marloes

Hallo toekomstige opdrachtgever! Ik ben een enthousiaste en gedreven senior communicatieadviseur/manager die jouw organisatie heel graag helpt met het maken van positieve maatschappelijke impact.

Met mijn hands-on mentaliteit én meer dan 20 jaar ervaring in communicatie en PR kom ik snel tot de kern. Ik zet de boel in beweging, terwijl ik oog houd voor de belangen van betrokkenen. Ik heb uitstekende communicatie- en managementvaardigheden en schrijf graag. Communicatiestrategieën ontwikkelen, uitvoeren en aansprekende content (laten) maken, ik doe het allemaal met evenveel plezier! En last but not least: ik werk resultaatgericht en functioneer uitstekend in zowel teamverband als zelfstandig.

Competenties

Ik ben nieuwsgierig, creatief, energiek, ondernemend, gedisciplineerd, organisatorisch sterk en stel snel de juiste prioriteiten. Ik houd van verbinding maken. Ik kijk vooruit, maar leef in het nu.

Eerdere opdrachtgevers

Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), de Rijksoverheid, Solidaridad, Optimel (FrieslandCampina), Spotify, ECCO Shoes.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.