Els

Over Els

Ik ben strategisch en uitvoerend thuis in het maatschappelijke-, sociale- en zorgdomein. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in reputatiemanagement, (strategische) communicatie, woordvoering, persvoorlichting, dagbladjournalistiek en copywriting. Ik heb veel gewerkt in organisaties die opereren in een dynamisch en complex speelveld. 

Vaardigheden

Ik pas goed bij organisaties die in verandering zijn en waar een flinke klus geklaard moet worden. Ik werk graag vanuit een strategische- of managementrol. Ik houd van openheid en verbinding en ga van daaruit aan het werk. Opdrachten waarbij ik daadkracht kan combineren met zachtere vaardigheden die nodig zijn om een organisatie mee te krijgen liggen me goed. Ik heb ervaring met het coachen van teams en de professionele- en persoonlijke ontwikkeling van individuele medewerkers. Ik ben organisatiesensitief, heb een goed luisterend oor en schuw de kritische vragen niet. 

Eerdere opdrachtgevers

Nederlands Veteraneninstituut,  Zorgverzekeraar CZ, Kessler Stichting (GGZ en maatschappelijke zorg), Hogeschool Leiden, Podium Noord (cultuur), HighTech Content (marketing), Adviesbureau Communicatie & Onderneming, Eindhovens Dagblad.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.