Els

 

Over Els

Ik ben strategisch en uitvoerend thuis in het maatschappelijke-, sociale- en zorgdomein. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in reputatiemanagement, (strategische) communicatie, woordvoering, persvoorlichting, dagbladjournalistiek en copywriting. Veel ervaring deed ik op bij zorgverzekeraar CZ, waar ik 13 jaar werkte. Eerst als allround communicatieadviseur, later strategisch als woordvoerder en reputatiemanager. In die laatste 2 rollen had ik veel contact met het ministerie van VWS, ziekenhuizen en andere spelers in een zeer dynamisch en complex speelveld met tegengestelde belangen. Sinds april 2023 ben ik als freelancer aan de slag.

Vaardigheden

Ik ben organisatiesensitief, heb een goed luisterend oor en schuw de kritische vragen niet. Ik heb zowel in teams gewerkt als op eenmansposten en heb ervaring met de informele aansturing van een team. Ik sta het liefst met de poten in de modder, waar ik strategie met uitvoering verbind. Mijn hart gaat ook sneller kloppen van een schrijfklus. Ik ben een opstarter en doorpakker en houd van openheid en verbinding.

Eerdere opdrachtgevers

Zorgverzekeraar CZ, Adviesbureau Communicatie & Onderneming (klanten: Hema, Stork, Siemens), Hogeschool Leiden, Kessler Stichting (GGZ en maatschappelijke zorg), Podium Noord, HighTech Content (marketingbureau).

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.