Evelien

Over Evelien

Sterke merken bouwen. Dit heb ik vroeg in mijn carrière geleerd vanuit verschillende rollen bij PR- en reclamebureaus (voor o.a. overheid en FMCG-bedrijven) en als PR & Sponsormanager bij een grote telecom.

Op een gegeven moment ben ik gaan inzien dat ik veel blijer word van maatschappelijke en sociale projecten. Ik ben toen als freelance communicatieadviseur gestart en heb verschillende rollen vervuld bij NGO’s en stichtingen. Verbinding met de doelgroep zoeken, tot een goede propositie komen en daar relevante acties en communicatie bij bedenken is iets wat ik graag doe. Van de mix tussen strategie en uitvoering krijg ik veel energie.

Vaardigheden

Ik ben een allround communicatieadviseur met ook een serieuze interesse in brandmarketing. Ik werk heel zelfstandig, maar houd er ook erg van om samen te werken en haal daar veel energie uit. Collega’s geven mij als feedback dat ik een echte teamspeler ben, verantwoordelijkheid draag, rust uitstraal en dat ik mij razendsnel aanpas in een nieuwe of veranderende werkomgeving.

Eerdere opdrachtgevers

Friendship Sports Center, Amref Flying Doctors, Nationale Denktank, Save the Children.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.