Yvonne

Over Yvonne

Als community bouwer help ik online en offline communities met de doorontwikkeling, groei en optimalisatie van deze o zo leuke groepen. Hierbij ben ik bezig met het creëren van een krachtige positionering, het inzetten van een heldere strategie en het ontwikkelen van een herkenbare (online) zichtbaarheid. Als ondernemer werk ik graag samen met inspirerende mensen en maatschappelijke organisaties die aan community building willen werken en deze strategieën willen inzetten om hun teams of (interne) groepen te versterken. Dat geeft mij energie! Daarnaast beschik ik over uitgebreide kennis in de grafische- en marketingwereld, waardoor ideeën niet alleen bedacht worden maar ook direct een visueel beeld krijgen.

Vaardigheden

Adobe illustrator, adobe indesign, adobe photoshop, mailerlite, wordpress, social media, branding, conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, logo & huisstijl.

Daarnaast hou ik enorm van gezelligheid en zal er altijd gelachen worden in een samenwerking met mij, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Eerdere opdrachtgevers

Gemeenten: Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Toer de Boer – Toerisme de Baronie – Hanex Hospitality Group

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.