Susanne

Over Susanne

Als creatieve strateeg en communicatieprofessional met meer dan 18 jaar ervaring op het snijvlak van cultuur, maatschappij en het sociale domein voel ik me op veel plekken thuis. Bij social enterprises, maatschappelijke organisaties, overheden, culturele instellingen… altijd wel bezig met ‘the good cause’.

Ik verbind het strategische niveau met hands-on dingen van de grond krijgen. Juist daar ontstaat vaak ruis. Prachtige missies, ideeën en doelen die stranden in een wirwar van de day-to-day. Of als de spark niet overslaat tussen de creator en degene die het ook echt waar moet maken. Door die obstakels vrij te maken, zorg ik voor impact.

Vaardigheden

Strategie- en conceptontwikkeling, Projectmanagement, Stakeholder management, Storytelling, Interviewen, Portretfotografie, Community management, Teamcoaching, Moderator/ trainer,Programmamaker events & masterclasses, Certified coach.

Eerdere opdrachtgevers

Ministerie van Veiligheid & Justitie, Partos, Amnesty International Nederland, ASN Bank, de Humanistische Alliantie, Gemeente Den Haag, Oxfam Novib, Het Nieuwe Instituut, Nationaal Museum van Wereldculturen, Centraal Bureau Fondsenwerving, Power of Art House, Goede Doelen Nederland, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.