Sara

Over Sara

Als journalist, hoofdredacteur, pr-deskundige en communicatiestrateeg freelance ik voor een breed scala aan offline en online opdrachtgevers. Of het nou gaat om losse opdrachten, ad interim klussen of een langdurige samenwerking; ik zet voortdurend mijn brein open voor nieuwe invloeden, ideeën en inspiratiebronnen. Als ervaren lettervreter/taalnazi is het daarnaast geen enkel probleem om razendsnel in een nieuw onderwerp of specifieke doelgroep te duiken.

Vaardigheden

Veelzijdig: van het taaltechnisch en stilistisch corrigeren van teksten, tot het opzetten van een volledige mediastrategie. Creatief: in ideeën, teksten en manier van werken. Eerlijk: ik communiceer graag op een open manier met mijn opdrachtgevers. Nieuwsgierig: naar mensen, nieuwe onderwerpen en waarom iets op een bepaalde manier wordt gedaan (en of dat beter kan). Maatschappelijk bewust: door mijn werk in de cultuursector en bij nonprofitorganisaties ken ik de uitdagingen die daarbij komen kijken goed. Leidinggevend & uitvoerend: ik vind het heerlijk om een team aan te sturen, maar ben ook graag praktisch bezig. Pr-kanon: vanwege een uitgebreid netwerk in de mediawereld weet ik precies wat je waar moet doen om aandacht te creëren voor je merk of organisatie.

Eerdere opdrachtgevers

o.a. Atria, Rutgers, Vogue, Libelle, Vrij Nederland, Amsterdams Kleinkunst Festival, CJP, Keesing Media, Hearst Create, Sanoma SYNC, Mediaplanet, innocent, Women Inc., Onderwijsmedia, Somnox.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.