Ronnie

Over Ronnie

Met mijn freelance bedrijf Rock & Ronnie zorg ik voor de communicatie van kunst, cultuur en community projecten. Ik werk ruim 15 jaar als freelancer, voor producties die vaak op het snijvlak van maatschappij en kunst / cultuur liggen. Voor die tijd had ik vaste banen bij diverse poppodia, vandaar de muzikale bedrijfsnaam :-). Als freelancer werk ik voor festivals, concertseries, kunstinstellingen, podia, theatergroepen en Amsterdams 4 en 5 mei comité. Door de vele projecten heb ik een groot netwerk opgebouwd. Ik kan het hele communicatietraject verzorgen of je bijstaan met bijvoorbeeld communicatie advies, marketingplan, interim werk of perspromotie.

Vaardigheden

Samenwerken, netwerken en verbinden. Voel me thuis als hoofd of onderdeel van een team of kan werken als eenpitter. Creatief met kleine budgetten. Hard werken en deadlines halen. Kennis van en liefde voor Amsterdam, verbind graag bewoners uit mijn hele stad.

Eerdere opdrachtgevers

Muziekcentrum Eindhoven, Amsterdam Roots Festival, Read My World literair festival, NDSM-werf, Amsterdams 4 en 5 mei comité/Bevrijdingsfestival, theatergroep Parels voor de Zwijnen, UP! – nieuwe kijk op ouder worden in Nieuwe Liefde/Rode Hoed, Tolhuistuin, ROSE stories en International Literature Festival Utrecht.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.