Richard

 

Over Richard

Een klantoriëntatie is de basis. Of het nu gaat om een nieuwe positionering, merknaam, merkportfoliostrategie of rebranding – succes kan alleen worden behaald als je begint bij degenen voor wie je het doet. Een merk wordt op die manier een middel om mensen te overtuigen om andere keuzes te maken. Als brand consultant en manager heb ik altijd gewerkt voor organisaties die voor grote veranderingen staan. Dat gaat niet altijd vanzelf, maar met een focus op de klant én oog voor de omgeving kom je altijd tot een goed resultaat.

Naast brand consultant ben ik ook ecologisch tuinontwerper. Ook in die rol laat ik de behoeften van de klant en de wensen van de omgeving samen komen.

Vaardigheden

Klantgericht, geïnteresseerd, analytisch, resultaatgericht, conceptueel.

Brand consultant, brand manager, brand strategist

Merkadviseur, merkmanager, merkstrateeg.

Eerdere opdrachtgevers

Slachtofferhulp Nederland, Geldmaat, Interpolis, Levvel specialisten voor jeugd en gezin, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Emma kinderziekenhuis, Amsterdam UMC, FMO Entrepreneurial Development Bank, Nike, The Ocean Movement, DSM, Verkade, Siemens, The Hunger Project, ThiemeMeulenhoff, TU Delft en ABN AMRO. Samen met Superunion (voorheen VBAT), ACNE (voorheen Deloitte Digital), Total design & Globrands.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.