Rebecca

Over Rebecca

Sinds 2007 ben ik actief als freelance communicatieadviseur, enthousiast doorgewinterd in de culturele wereld. Naast zelfstandigheid en autonomie, ontwikkelde ik een hoge mate van flexibiliteit, empathie en voorstellingsvermogen. Ik kom soepel tot een organische samenwerking, in uiteenlopende situaties.

Als interviewend redacteur en tekstschrijver krijg ik vlot boven tafel wat mijn opdracht is. Doelgroeponderzoek en -bepaling, publieksbereik, het bepalen van de juiste communicatiemiddelen, de inhoud, toon en formulering van de boodschap: het is inmiddels een kolfje naar mijn hand.

Daarnaast werk ik met groot enthousiasme samen aan tekstproducties, reportages, achtergrondverhalen, interviews, communicatieplannen en fondsaanvragen.

Vaardigheden

Weinig informatie nodig om te weten wat er binnen een organisatie leeft. Jarenlange ervaring over de volle breedte van de podiumkunsten. Voormalig podiumbeest. Cultuuradept. Boekverslaafd. Nieuwsjunkie. Doelgericht, inhoudelijk, positief, zelfstandig, professioneel. Geeft raad, denkt en doet mee. Vegetarisch en altijd met liefde.

Eerdere opdrachtgevers

Terschellings Oerol, Festival Crossing Border, VPT Zichtlijnen, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Comité 4 en 5 mei Amsterdam, Podium Gigant, Touki Delphine, Theater Rotterdam

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.