Pamela

Over Pamela

Ik word ook weleens ‘de communicatie-detective’ genoemd. Wanneer ik een organisatie binnenstap, analyseer ik direct de huidige situatie tot in de puntjes en pak ik eventuele problemen bij de kern aan. Je ziet mij structuur aanbrengen waar deze ontbreekt, verbeterslagen maken in de huidige communicatie- en marketingstrategie en doelgericht samenwerken met collega’s in de uitvoering ervan.

Omdat sterke communicatie een solide basis behoeft, neem ik de interne communicatie en werkprocessen graag mee in de overkoepelende strategie voor jouw organisatie. Ik werk datagedreven; een analyse op de profielen van huidige supporters of klanten, de beoogde doelgroep en het gebruikersgedrag is voor mij het startpunt voor de inrichting en optimalisatie van (geautomatiseerde) klantenreizen.

Als gecertificeerd ayurvedisch practitioner, yogadocente en reiki master ben ik ook vaak in mijn eigen praktijk te vinden. Ik ben reislustig en geniet van goede films en documentaires. De Spaanse taal is als het ware mijn tweede moedertaal. Alhoewel ik een geboren Amsterdamse ben, voel ik me diep vanbinnen een Spaanse.

Vaardigheden

Projectmanagement, customer journeys, supporter journeys, e-mailmarketing (Salesforce Marketing Cloud, Clang, Mailerlite, Mailchimp), Engels, Spaans, contentmanagement, Google Analytics, CRM, Photoshop en Canva.

Ik ben gestructureerd, integer, empathisch en een teamplayer. Van nature ben ik een mensenmens. Ik maak wat zwaar en complex is graag luchtig en simpel, vergezeld door een vleugje humor.

Wanneer daar de ruimte voor is geef ik met veel plezier yogales aan mijn collega’s. Want alhoewel mijn twee vakgebieden enorm van elkaar verschillen, weet ik uit ervaring dat een holistische visie altijd tot de beste resultaten leidt. Waar mensen in balans zijn, is een organisatie dat ook.

Eerdere opdrachtgevers

Hewlett-Packard, Greenpeace

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.