Mirjam

Over Mirjam

Als pragmatische en commerciƫle wereldverbeteraar werk ik met organisaties die een kiezel nodig hebben. De kiezel die rimpels in het water maakt en zo anderen bereikt. Maar soms ook als een kiezel in je schoen. De kiezel die prikkelt en aanzet tot nadenken, reflectie en actie.
Als communicatiespecialist, storyteller en tekstschrijver richt ik me op duurzame communicatie. Dat is communicatie over duurzaamheid, het klimaat, de acties die we kunnen nemen om bijvoorbeeld onze CO2-uitstoot te verminderen.
Het is ook communicatie die gericht is op duurzame klantrelaties. Op een eerlijke, transparante manier van communiceren. En het is gericht, effectief en efficiƫnt communiceren. Gerichte middelen inzetten en daarmee verspilling van materiaal en/of geld voorkomen. Waardoor je communicatie dus duurzamer wordt.

Vaardigheden

Met de eigenschappen waar men thuis soms helemaal niet goed van wordt, help ik mijn klanten graag: mijn scherpe blik en mijn streven naar perfectie. Gelukkig kan ik ook mijn positieve kanten inzetten: mijn creativiteit, mijn compassie (had je niet verwacht, he?) en mijn toegankelijkheid. Oh ja, en mijn humor.

Eerdere opdrachtgevers

Dorcas, GGzE, BEP magazine, Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Stichting Klimaatgesprekken, Klaar-Over Psychosociaal Werk, Dors Werk & Leertrajecten, Aspen API.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.