Judit

 

Bio / over jezelf

Actief als webtekstschrijver, journalist en communicatiestrateeg. Iedereen moet altijd lachen als ik zeg dat ik tekstschrijver ben en pleit voor minder tekst. Zeker online kun je het beter kort en duidelijk zeggen.  Daarbij adviseer en help ik bedrijven en organisaties met hun website. Door naast goede tekst te kijken naar structuur, gebruikersvriendelijkheid, vindbaarheid en conversie. Zo gaat tekst iets voor je doen.

Vaardigheden

Als journalist weet ik als geen ander de essentie te pakken en dat om te zetten in doelgroep gerichte taal die de lezer helpt of aanzet tot actie. Mijn schrijfstijl wordt omschreven als: positief, duidelijk, puntig, eigen en actief.
Als persoon ben ik zeer betrokken, pragmatisch, doelgericht en vrolijk. Een klant omschreef het ooit als:” Samenwerken met Judit is een feestje!” Mooier kan ik het niet zeggen. Graag zet ik mijn expertise in voor maatschappelijke organisaties, daar word ik blij van.

Eerdere opdrachtgevers

Speelotheek Hoograven, OnderneemIn, Ontbijt Netwerk Utrecht, Goosens Installaties, Voel je top kindercoaching, NTR, NOS, MAX, NCRV, RTV Utrecht, RTV Noord-Holland.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.