Jeroen

Over Jeroen

Mijn achtergrond in internationaal eventmanagement heeft mij geleerd altijd op een positieve, pragmatische en een oplossende wijze naar vraagstukken te kijken. Na deze periode ben ik gaan werken in de marketing & communicatie en de fondsenwerving bij onder meer KWF Kankerbestrijding. Hier heb ik fondsenwervende concepten mogen ‘bedenken’ en vermarkten met daarom heen complete campagnes.

Ik ben een informeel persoon die veel waarde hecht aan sociaal contact en het verbinden. Ik werk het liefst als een spin in het web, een meewerkend voorman in een omgeving met veel afwisseling. Sportiviteit, prestatiegerichtheid en doelgerichtheid zijn drie kernwaarden die bij mij dagelijks tot uiting komen. Ik haal alles uit de kast om de beste resultaten te behalen, hierbij komen mijn sociale en ondernemende skills erg goed van pas.
In mijn vrije tijd ben ik veel in de sportschool te vinden, loop af en toe hard en wandel veel met onze 2 honden. Af en toe theaterbezoek, het lezen van een boek en een hap eten met vrienden zijn mijn andere favoriete bezigheden.

Vaardigheden

Pragmatisch, communicatief, doortastend, flexibiliteit, creativiteit, samenwerken

Eerdere opdrachtgevers

Rockid Ibiza, Prinses Maxima Foundation, Stichting Buddyhuis, Lymph&Co

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.