Imme

Over Imme

Ik ben Imme. Schrijver, vertaler (Engels) en redacteur met een achtergrond in Creative Writing. Ik schrijf verhalen voor en over mensen die bijdragen aan een mooiere maatschappij. Sociaal-maatschappelijke, duurzame en creatieve organisaties die willen laten zien hoe het óók kan.

Spelen met taal en tekstvorm maakt mij blij: ik ben een schrijver pur sang. Mijn expertise ligt bij het menselijke verhaal. Zowel bij het schrijven van fictie als copy focus ik op karakter, motieven, gevoel en sfeer. Met woorden ga ik de diepte in. Wat een organisatie kenmerkt, pluis ik uit en zet ik opnieuw in elkaar. Een sterke missie, een rond verhaal.

Vaardigheden

(Creatief) schrijven van artikelen en webcopy in het Engels of Nederlands, interviewen, redactie, (personal) branding en missieverhalen, contentontwikkeling, vertaling Engels – Nederlands en andersom, videoscripts, fictie/korte verhalen

Ik luister graag en ben altijd op zoek naar het échte verhaal. Verder ben ik organisatorisch sterk en werk ik ook aan video/ en docuproducties.

Eerdere opdrachtgevers

TheNextWomen, Afdeling Buitengewone Zaken, Treemore, Uitveluwe, Multitude Agency, Leiden Bio Science Park, Inti Knitwear, Nadine Ridder, Hellopublic

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.