Elianne

Over Elianne

Ik ben strategisch en uitvoerend thuis in de non-profit sector. Ik heb bijna 20 jaar ervaring in woordvoering, persvoorlichting, reputatiemanagement, (strategische) communicatie, en public relations. Bij Cordaid, waar ik in totaal 15 jaar werkte, heb ik veel ervaring opgedaan. Eerst als allrounder in externe communicatie, later strategisch als woordvoerder en als mediamanager. De afgelopen 1,5 jaar trad ik in deze laatste twee rollen vooral op als woordvoerder voor Giro555. Hierdoor had ik veel contact met alle woordvoerders, communicatiemanagers, noodhulp coördinatoren en directeuren van de Samenwerkende Hulporganisaties achter Giro555. Een zeer bewegelijk en complex speelveld waarin belangen beslist niet altijd met elkaar overeenstemmen. Sinds 2012 werk ik als freelancer.

Vaardigheden

Ik kan me een organisatiecultuur makkelijk eigen maken, werk organisatiesensitief, luister goed, denk graag mee en deins niet terug voor kritiek. Zowel in teams als in eenmansrollen heb ik jarenlange ervaring. Ik steek graag m’n handen uit de mouwen en schroom er niet voor om met m’n laarzen in de modder te gaan staan. Daar breng ik het plan de campagne en realiseren ervan bij elkaar. Ik vind het leuk om een team informeel aan te sturen, netwerken te ontwikkelen, relaties op te bouwen en deze vervolgens te onderhouden. Een nieuwe klus oppakken en doorzetten is voor mij het leukste wat er is. Ik ben iemand die in openheid verbinding maakt.

Eerdere opdrachtgevers

Cordaid/Giro555, diverse yogascholen-en andere holis6sche (gezondheids)instellingen zoals Inner Peace Corps, TI Pharma, DSM (DelC site), KPN, S6ch6ng Wereldkinderen.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.