Claartje

Over Claartje

Ik help jouw en je team helder te communiceren in tekst én tekening. Enerzijds door tekeningen te maken en teksten te verhelderen voor jullie. En anderzijds door dit samen met jullie te doen én jullie te leren hoe je dit zelf kunt doen. 

Zodat al die belangrijke informatie –  zoals strategie, missie, visie, doelstellingen en processen – niet meer in bureaulades verdwijnt, maar wordt gelezen. Omdat tekenen werkt voor het boeien en verbinden van mensen. En zo de communicatie, innovatie en creativiteit binnen de organisatie versterkt.

Vaardigheden

In 2004 begon ik mijn werkzame leven als marketeer. Dat richtte mijn blik voor altijd op de ontvanger van een boodschap. Wat drijft deze persoon? En wat heeft deze wel of juist niet nodig om tot actie over te gaan? Hoe ziet dat er concreet uit? Vragen die ik in latere jaren als copywriter, arbeidsmarktcommunicatiespecialist, adviseur interne communicatie en zakelijk tekenaar ben blijven stellen.  

En als trainer en facilitator stel ik ze eveneens, om mijn trainingen en sessies het juiste resultaat op te laten leveren. Pragmatisch, analytisch en resultaatgericht, dat zijn dan ook woorden die mij kenmerken.

Eerdere opdrachtgevers

Mensely, Boom uitgevers Amsterdam, Topsector Energie, Groendus, Stichting Hogeschool Bibliotheken, APM Terminals, Brickhouse Academy, Gemeente Tiel, Flinter, ZonMW, TNO, RVO.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.