Bibejan

 

Over Bibejan

Na mijn studie Economische en Sociale Geschiedenis aan de UvA begon ik mijn journalistieke loopbaan als reportageredacteur bij weekblad Viva. Sinds 2003 werk ik als freelance journalist en copywriter. Naast human interest artikelen voor publieksbladen schrijf ik veel over zorg in het algemeen en psychiatrie in het bijzonder.

Vaste opdrachtgevers zijn het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, het Trimbos Instituut en medische vakbladen als De Psychiater en De Neuroloog. Ook voor het AD schrijf ik regelmatig over zorggerelateerde onderwerpen.

Interviewen doe ik het liefst. Een ziekenhuisbestuurder over een aanstaande fusie, een mbo-student over zijn toekomstdroom, of twee tachtigers over liefde op late leeftijd: van elk gesprek maak ik een verhaal dat soepel loopt en lekker leest.

Vaardigheden

Interviews, persoonlijke verhalen, reportages, online en offline artikelen, eindredactie, wervende teksten.

Karaktereigenschappen: enthousiast, betrokken, zorgvuldig en creatief.

Eerdere opdrachtgevers

AD, Mezza, De Psychiater, Amsterdam UMC (platform onderwijs in palliatieve zorg O2PZ), De Cardioloog, Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Trimbos Instituut, ROC van Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Ministerie van VWS (overheidscampagnes), Stichting ALS Nederland, Instituut voor Briljante Mislukkingen.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.