Annemarie

Over Annemarie

Ik zet complexe zaken helder op papier. Zodanig dat iedereen het begrijpt, zónder dat er inhoud verloren gaat. Door goed te luisteren, mee te denken en scherpe vragen te stellen breng ik plannen, vraagstukken en ideeën terug tot de kern – ik gebruik daarbij zo veel woorden als nodig en zo weinig als mogelijk. Mijn hart heb ik verpand aan duurzaamheid; dankzij mijn jarenlange ervaring op dat vlak ben ik goed thuis in onderwerpen als de energietransitie, biodiversiteit en de circulaire economie. Maar ook voor andere maatschappelijke onderwerpen zoals onderwijs, zorg en sociale rechtvaardigheid kom ik graag mijn bed uit.

Vaardigheden

Van mijn opdrachtgevers krijg ik terug dat ik scherp, geïnteresseerd en proactief ben. Als geboren Rotterdamse houd ik van hard werken, maar wel op een luchtige manier: professioneel, zonder mezelf al te serieus te nemen. Verder kun je me gerust een taalfreak noemen.

Eerdere opdrachtgevers

Ministerie van IenW, gemeente Rotterdam, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, GGZ Delfland, gemeente Zwolle, Klimaatonderzoek Initiatief Nederland, MVO Nederland.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.