Anneke

Over Anneke

Talen, cultuur, wetenschap en maatschappelijke betrokkenheid vormen de rode draad in mijn opleidingen (Europese Studies en Culturele Bedrijfsvoering) en werk. Onderwerpen als onderwijs, cultuur, wetenschap, (mensen)rechten, sociale woningbouw en gezondheidszorg liggen mij dan ook nauw aan het hart.

Wil je een heldere tekst/ communicatieboodschap die de juiste snaar bij je doelgroep(en) raakt? Met mijn nieuwsgierige, analytische en inlevende geest weet ik complexe materie snel te ontrafelen en te vertalen naar een voor je doelgroep(en) begrijpelijke en aansprekende tekst. Daarbij heb ik oog voor de belangen en behoeften van de organisatie én van de stakeholders. Zo breng ik de diensten, resultaten en kernwaarden van organisaties op een levendige en herkenbare wijze voor het voetlicht. Online of op papier.

Vaardigheden

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring als communicatieadviseur én als tekstschrijver met het schrijven en redigeren van teksten voor: websites, tijdschriften, infographics, interviews, beleidsnota’s, jaarverslagen, strategische plannen, scripts voor filmpjes, social media. Interviews kan ik ook afnemen en schrijven in het Engels.

Eerdere opdrachtgevers

Universiteit Utrecht, Universiteit Twente, Universiteit van Amsterdam (o.a. de Faculteit der Rechtsgeleerdheid), Kenniscentra van De Haagse Hogeschool, vakblad Bibliotheekblad, vakblad de Informatieprofessional, woonblad Residence, Italië Magazine.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.