Johan

 

Bio / over jezelf

Johan is een verhalenverteller pur sang. Hij schrijft onder meer reportages, achtergrondverhalen en reisverhalen en maakt grote interviews. Vaak levert hij eigen foto’s bij zijn teksten. Voor de regionale kranten van DPG Media verzorgt hij de wekelijkse rubriek Waarvan Akte met wederwaardigheden uit de notarispraktijk. Een aantal afleveringen verscheen gebundeld in twee boeken, ‘Het geheim van de notaris’ (2017) en ‘Nieuwe geheimen van de notaris’ (2021).

Onder meer op Spotify is zijn achtdelige podcastserie Sterk Verhaal te beluisteren, waarin hij op zoek gaat naar het onwaarschijnlijke en ongelofelijke.

Vaardigheden

Johan is een zeer veelzijdige, creatieve en ervaren journalist, (eind)redacteur, tekstschrijver, fotograaf en podcastmaker. Hij schrijft artikelen en maakt foto’s voor kranten, magazines, brochures, nieuwsbrieven, speciale uitgaven, boeken en websites.

Eerdere opdrachtgevers

Staatsbosbeheer, Stichting Natuur en Milieu, IVN, Werk en Inkomen Lekstroom, diverse gemeenten en provincies, NS, ProRail, E.ON, Antonius Ziekenhuis, Rathenau Instituut, Algemeen Dagblad, Volkskrant, Trouw, NRC, Dagblad Cobouw en Notariaat magazine.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Andere freelancers

Bas

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.