Reviews

Wat freelancers en opdrachtgevers zeggen over Abe freelancers.

“Abe is voor mij als freelancer een grote aanwinst, omdat het niet alleen mijn netwerk vergroot wat betreft opdrachtgevers, maar ook omdat het een kans biedt om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere freelancers die werken in de communicatie en content binnen de NGO- en goededoelensector. Ik heb ervoor gekozen om voor mijzelf te werken, wat voor mij betekent dat ik de vrijheid heb om opdrachten aan te gaan die op dat moment goed bij mij passen en zodat ik mijn eigen uren en tijdsbesteding kan indelen. Echter mis ik soms het contact met collega’s. Bij Abe heb ik de voordelen van het zelfstandig werken en daarnaast toegang tot een netwerk van freelancers en opdrachtgevers om kennis mee te delen of om gewoon eens een kopje koffie te doen!

Wat ik vooral fijn vindt aan opdrachten via het netwerk van Abe is het feit dat je toegang hebt tot een scala aan freelancers met elk eigen krachten en kwaliteiten. Zo gebeurde het dat een opdrachtgever specialistische vaardigheden nodig had, die ik niet bezat. Ik heb toen contact opgenomen met Abe en via het netwerk hebben we een extra freelancer met de juiste specialisaties bij de opdracht kunnen voegen, om zo de opdrachtgever nog beter te kunnen dienen. “

Elena

Inmiddels ben ik alweer een tijdje via Abe Freelancers aan de slag voor Partos en Stichting Lezen en Schrijven. Twee totaal verschillende organisaties, maar met veel overlap in de werkzaamheden. Een prachtige combinatie van woordvoering, teksten schrijven/redigeren en social media. Maar ook het leiden, opstellen en uitvoeren van grote communicatietrajecten behoort tot het dagelijkse werk. Het mooie vind ik aan deze opdrachten dat ik deze ‘gewoon’ vanuit het buitenland kan doen. Zowel Abe Freelancers als beide opdrachtgevers zijn daar heel flexibel in. Dat is voor mij dan ook de positieve kant van de coronacrisis: het inzicht bij velen dat plaats- en tijdsonafhankelijk werken zeer succesvol kan zijn. 

Peter

Abe is voor mij een uitkomst om me enerzijds te ontwikkelen en te leren van collega’s en anderzijds mooie, nieuwe opdrachten te vinden. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en ik vind het een fijn idee om, ondanks dat we freelancers zijn, toch samen te kunnen werken. Die collega’s mis ik namelijk om me heen als zzp’er.

Ik heb tot nu toe een eenmalige opdracht gedaan voor Abe en eentje die maandelijks terug gaat komen. Ik vind het fijn dat je via Abe duidelijkheid hebt over de zakelijke kant, waar ik niet heel goed in ben en al helemaal niet blij van word. Daarnaast zijn het iedere keer weer opdrachten met een totaal andere doelgroep. Die afwisseling maakt dit werk zo mooi voor mij. 

Tim

Het is enorm fijn om te werken met Abe freelancers. Na een korte zoektocht naar een tekstschrijver zijn we bij Tim uitgekomen.  Hij is flexibel, denkt mee over het eindproduct en levert indien nodig zelfs verschillende vormen aan! Op die manier kunnen wij kijken welke vorm en schrijfwijze het beste bij ons doel en de doelgroep past. Daarnaast is het enorm fijn dat we samen snel kunnen schakelen en de artikelen daardoor snel opgeleverd kunnen worden! 

ISW

Onze opdrachtgevers: