Over Abe - Abe Freelancers
16392
page-template-default,page,page-id-16392,bridge-core-2.2.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Over Abe

Over Abe

Onze freelancers zijn de beste in hun vakgebied. We vinden het belangrijk dat ze dat ook blijven. Daarom bieden we trainingen en cursussen op maat aan en werken we met eerlijke tarieven. Zo vormen we een netwerk van ambitieuze specialisten voor organisaties die snel op zoek zijn naar tijdelijke steengoede communicatie-experts.

Wij zijn het netwerk van freelance specialisten in communicatie voor maatschappelijke organisaties, ngo’s, overheden, culturele instellingen en zorginstanties. Van het schrijven van een persbericht, het maken van een aansprekende video tot aan het vergroten van online communities, wij helpen maatschappelijke organisaties met de invulling van tijdelijke opdrachten.

Wie zijn wij?

Met meer dan vijftig jaar ervaring in de maatschappelijke en culturele sector kennen wij het belang van communicatie en marketing als geen ander. Vanuit deze ervaringen weten we hoe het is om voor verschillende organisaties te werken en wat opdrachtgevers nodig hebben bij een tijdelijke opdracht. Dit geldt ook andersom, voor de freelancer. Vanuit onze vakgebieden kunnen we ook inhoudelijk meedenken. We kennen de verschillende communicatie rollen en de verschillende maatschappelijke organisaties. Deze ervaringen bundelen we samen, omdat we geloven in de kracht van netwerken.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en vinden het belangrijk dat een freelancer voor alle aspecten van het zzp-bestaan bij ons terecht kan. Het wiel hoeft zo niet opnieuw uitgevonden te worden. We zijn wars van HR-taal en verbinden mensen met elkaar, vanuit onze eigen kennis en ervaringen. Zo vormen we samen een netwerk van steengoede specialisten en zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers.

Ben je geïnspireerd en wil je je aansluiten bij ons netwerk? Neem dan hier contact met ons op.

Lees hier ons privacy statement voor de website.