Selma

Bio / over jezelf

Een strategische en hands-on PR & Communicatieprofessional met 15+ jaar ervaring.
Jarenlang was ik verantwoordelijk voor de externe communicatie van de Goede Doelen Loterijen, daarnaast heb ik werkervaring opgedaan bij tal van organisaties in de profit en non-profit sector.
Ik ben bedreven in het opzetten van communicatiecampagnes, het schrijven van pr- en communicatieplannen, communicatieadvies en -uitvoering, woordvoering en het (mee)bouwen van een sterk communicatieteam. Mensen met wie ik heb samengewerkt omschrijven mij als: ‘vakkundig en strategisch, maar zeker niet te beroerd om ook zelf de handen uit de mouwen te steken’, ‘Een top pr-vrouw, goed in het opbouwen van mediarelaties, creatief in het bedenken van nieuwshaakjes’ en ‘een vakvrouw, doelgericht, met een helikopterview.

Vaardigheden

Denker en doener, enthousiast, proactief, gestructureerd, zelfstandig, gericht op samenwerking, beschikt over een groot netwerk. 

Eerdere opdrachtgevers

Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij, BankGiro Loterij, WOMEN Inc., Alzheimer Nederland, Capgemini, Bijl PR, Het PR Bureau (HPB), De Hypotheker, Marktplaats. 

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.