Eline

Bio / over jezelf

Als ik mezelf in het kort omschrijf dan gebruik ik vooral de woorden; daadkrachtig, werklustig, humor, ondernemend, nieuwsgierig, communicatief en betrokken. Ik ben een doorpakker met een groot hart voor de maatschappij en ben niet bang om dingen aan te pakken die ik nog niet eerder gedaan heb. Voor alles is een eerste keer.  

Ik heb een aantal jaar verschillende functies bij publieke en commerciële omroepen gehad waaronder die van communicatieadviseur. Ik bedacht campagnes, deed woordvoering, maakte strategische communicatieplannen en uiteraard was ik verantwoordelijk voor het hele perstraject.

Bj verschillende sociale en culturele fondsen was ik verantwoordelijk voor de woordvoering en uitingen op social media. Dit geldt voor de website, de filmpjes die de projecten in beeld brachten en de interne en externe nieuwsbrief. Ook strategisch ben ik sterk en het liefst denk ik mee op elk niveaus en daar kan ik vaak mijn creativiteit goed in kwijt. 

Ik heb een vlotte schrijfstijl en draai mijn hand niet om voor verschillende media en interne en externe stakeholders. Ik heb veel ervaring met communicatie voor zowel maatschappelijke partijen en evenementen.

Vaardigheden

daadkrachtig, werklustig, humor, ondernemend, nieuwsgierig, communicatief en betrokken 

Eerdere opdrachtgevers

Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, voor Better Together Agency, Ned. Herseninstituut en MS Fonds, RTL Nederland, Schooljudo, Oorlogsgravenstichting, NH Media, Future For Nature Foundation, Koninklijke Bouwend Nederland.

Wil je deze freelancer inhuren voor een project?

Ik wil deze freelancer boeken!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een boeking.