Els - Abe Freelancers
16603
post-template-default,single,single-post,postid-16603,single-format-standard,bridge-core-2.2.9,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Els

Els

Els

Ik wil graag bijdragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld. Dat doe ik door mijn kwaliteiten als communicatieadviseur en tekstschrijver in te zetten voor organisaties en bedrijven waarin ik diezelfde wens herken. Ik ben op mijn best als schrijver en adviseur bij de totstandkoming van complexe, inhoudelijke documenten, bijvoorbeeld jaarverslagen, strategiedocumenten, beleidsnotities, ontwikkelplannen en projectvoorstellen. Daarbij tref je in mij een opbouwend kritische meedenker die goede vragen stelt. Met mijn achtergrond in de humanitaire sector, een MBA in communicatiemanagement en ruime ervaring in de non-profitsector, de (semi-)overheid en het bedrijfsleven heb ik een helicopterview ontwikkeld op inhoud, proces en stakeholders.

Eerdere opdrachtgevers:

ZOA, Radboud Oncologie Fonds, World Vision, stichting Red een Kind, Circulus-Berkel BV, Kondor Wessels Vastgoed, IDD, RedMatters.